Volg jij Rodny Stolk op als ambassadeur voor de jeugd voor het waterwerk in Noord-Holland?
Volg jij Rodny Stolk op als ambassadeur voor de jeugd voor het waterwerk in Noord-Holland? ((Foto: aangeleverd))

Hoogheemraadschap zoekt nieuwe jeugdbestuurder

REGIO - Ben jij tussen de 13 en 15 jaar en wil je meedenken over het waterbeheer in Noord-Holland? Dan is Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) op zoek naar jou!

Als jeugdbestuurder heb je een leerzame en leuke functie. Dijkversterkingen, rioolwater zuiveren, waterleven en waterbeheer; allemaal boeiende zaken jij je over kunt buigen.

Regionaal en landelijk

Tot 1 januari 2020 is Rodny Stolk jeugdbestuurder van HHNK. Hij heeft diverse interessante activiteiten ondernomen. Hij vertelt erover op hhnk.nl/jeugdbestuurder.

Voor de nieuwe jeugdbestuurder staan de komende twee jaar veel leuke dingen op het programma. Als ambassadeur voor het hoogheemraadschap in de regio, maar ook landelijk in het jeugdwaterschap. De reiskosten worden vergoed en bij een actieve inzet en deelname aan de bijeenkomsten ontvang je een jaarlijkse financiële vergoeding.

Meld je aan

Wil jij meedenken en meepraten over het waterbeheer in Nederland nu en in de toekomst? Solliciteer dan vóór maandag 18 november en wie weet zet jij vanaf 2020 water op jouw CV. Op hhnk.nl/jeugdbestuurder is alle informatie over deze functie te vinden.

De jeugdbestuurder maakt deel uit van het nationale Jeugdwaterschap en heeft als doel jongeren meer te betrekken bij het waterbeheer in Nederland.  Zie ook jeugdwaterschap.nl.

Meer berichten