Harpistes Nierop en Vijselaar geven Kroonconcert
Harpistes Nierop en Vijselaar geven Kroonconcert ((Foto: aangeleverd))

Kroonconcert met 2 harpen

HIPPOLYTUSHOEF - Zondag 24 november steekt de Stichting Kulturele Aktiviteiten Hippolytuskerk om 15.30 uur de kaarsjes aan. Voor het kaarslichtconcert in de Hippolytuskerk van het harpenduo Nierop en Vijselaar.

Vol enthousiasme, passie en liefde voor de harp laten Colet Nierop en Marije Vijselaar de enorme diversiteit van dit prachtige instrument tot haar recht komen. Ze laten de grootheid en veelheid van klankkleuren ervan zien en horen. Met muziek van o.a. Johann Sebastiaan Bach, Franz Schubert, Enrique Granados en Marcel Tournier.

Colet Nierop behaalde haar Bachelor en Master diploma aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Zij speelt met haar eigen ensembles in zowel binnen- als buitenland. Ze heeft haar lespraktijk in Warmenhuizen, Schagen, Bennebroek, Uitgeest, Beverwijk en op Texel.

Marije Vijselaar studeerde bij Erika Waardenburg aan het Conservatorium van Amsterdam, waar zij zowel de Bachelor als de Master opleiding deed. Naast haar lespraktijk is ze actief als freelance harpiste en speelt in allerlei kamermuziek bezettingen en orkesten, begeleidt ze koren en speelt solo.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.dekroonconcerten.nl of per telefoon bij Gideon van Beek: 0227 72 02 04. Entree: € 15,00. Na betaling worden de kaarten per e-mail toegestuurd. En ook in de kerk zijn vanaf 14.45 uur (als ze nog voorradig zijn) nog kaarten te koop.

Meer berichten