De dames en heren van Sparkling Vocals.
De dames en heren van Sparkling Vocals. (Foto: aangeleverd)

Sparkling Vocals geeft kerstconcerten

Sparkling Vocals geeft kerstconcert

SCHAGEN/WARMENHUIZEN - Het bekende koor "Sparkling Vocals" onder leiding van dirigent Karel Kok uit Schagerbrug geeft in december twee inspirerende sfeerconcerten in de regio. Op zondag 15 december treedt het koor op in de Ridderzaal van Slot Schagen, aanvang 14.30 uur en op maandag 23 december in de Oude Ursulakerk in Warmenhuizen, Dorpsstraat 93, aanvang 20.15 uur.

Een afwisselend programma met muziek die bij mensen binnenkomt

"Sparkling Vocals" brengt een aantrekkelijk, sprankelend en vernieuwend programma met unieke en sfeervolle kerstmuziek. Geen traditionele kerstmuziek maar een afwisselend programma met muziek die bij mensen binnenkomt. De dirigent werkt bij het koor aan de vocale vaardigheden van de leden en realiseert daarmee een prima koorbalans. De muziek is dan weer intiem en dan weer uitbundig, van fluisterzacht tot majestueus en krachtig. Het koor heeft een uitstekende reputatie en wordt op piano begeleid door Ronald van der Veen, Leonie Hennekens speelt de fluitpartijen en Tonnie Spruijt verzorgt bij enkele stukken de percussie. "Sparkling Vocals" wil u graag bij dit concert begroeten en u zo vlak voor Kerst verwarmen met feestelijke en sfeervolle muziek!!

Toegang en kaarten

De deuren gaan een half uur voor aanvang open voor publiek. Kaarten kunnen gekocht worden bij de entree, de toegangsprijs voor een concert bedraagt € 13,00, voor jongeren tot 16 jaar € 7,00. Tevens kan telefonisch gereserveerd worden via 06-516 615 64 of per e-mail: karelkok@xs4all.nl Het concert wordt ook uitgevoerd zondag 22 december in de Protestantse kerk in Wognum, aanvang 14.30 uur.

Yvette van der Does
Meer berichten