Het Erasmus trio.
Het Erasmus trio. (Foto: aangeleverd)

Erasmus Trio concert Dansen van de wereld

WINKEL - In de Lucaskerk in Winkel vindt zondag 19 januari een concert plaats van het Erasmus Trio: Dansen van de wereld.

Het Erasmus Trio bestaat uit de pianist Thomas Herrmann, de violiste Vera Laporeva en de celliste Xiaojia Xu (SjawDja Sju). Kenmerkend voor het trio zijn een warme, ronde klank, een energieke speelstijl en een breed repertoire. Zij zijn naast werken uit de klassiek-romantische periode ook zeer geïnteresseerd in hedendaagse muziek. In het programma "Dansen van de Wereld" spelen zij o.a. werken van Piazzolla, Tchaikovsky en Dvorak.

Het concert begint om 20.00 uur. Prijs € 12,-. Meer informatie over het concert vindt u op onze website www.culturelestichtingniedorp.nl. Hier kunt u ook reserveren. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op (0224) 54 21 19. Wij hopen u te zien in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te beleven.

Meer berichten