Zorg op een persoonlijke manier, in de laatste levensfase in Hospice Schagen.
Zorg op een persoonlijke manier, in de laatste levensfase in Hospice Schagen. ((Foto: aangeleverd))

Sponsorloop voor Hospice Schagen

SCHAGEN - Vrienden van Hospice Schagen organiseren zaterdag 25 januari 2020 een sponsorloop ten bate van Hospice Schagen. Om Hospice Schagen de mooie uitstraling te laten behouden, is veel geld nodig. Inmiddels hebben al veel deelnemers zich ingeschreven, maar Hospice Schagen hoopt op nog meer aanmeldingen.

De route die gelopen wordt, is de Zuidroute van de Egmond wandelmarathon. De afstand die gelopen kan worden is 21.1 km of 10.5 km. Van iedere deelnemer aan de sponsorloop wordt verwacht dat diegene zorgdraagt voor zoveel mogelijk sponsoren. Het geld dat hiermee wordt opgehaald, komt geheel ten goede aan Hospice Schagen.

Goodiebag en gezelligheid

Bij aanvang van de loop krijgt iedere deelnemer een goodiebag aangeboden. De loop wordt afgesloten met een heerlijke stamppot Hospice te Schagen. Hier wordt ook de totale opbrengst bekend gemaakt. Daarnaast zijn er enkele prijzen beschikbaar gesteld voor degenen die het hoogste sponsorbedrag bijeen hebben gelopen. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren: Bakkerij Jonker, Sportshop Bouwes ,Restaurant de Polderei en Landgoed Hoenderdaell.

Aanmelden of sponseren

Aanmelden kan via de mail: hospiceschagen@hotmail.com of telefonisch: Evelien Plak: 06 25443440. Ook kunt u via deze weg meer informatie inwinnen. Wilt u niet wandelen, maar draagt u Hospice Schagen wel een warm hart toe, dan kunt u ook alleen sponseren (voor bedrijven maken wij desgewenst een factuur). Een bijdrage kan overgemaakt worden naar: NL26 RABO 0316 9205 09 t.n.v.: Stichting Hospice Schagen ovv: Sponsorloop Hospice Schagen en uw naam.

Hospice Schagen

Hospice Schagen, gevestigd aan de Johan Vermeerstraat 1 is een "bijna-thuis-huis". Een kleinschalige instelling waar 24 uur per dag, 7 dagen per week, door een team van verpleegkundigen en vrijwilligers zorg wordt geboden, op een persoonlijke manier in een huiselijke sfeer, aan gasten die de laatste levensfase in gaan.

Meer berichten