Tijdelijke units bij parkeerterrein Magnushof.
Tijdelijke units bij parkeerterrein Magnushof. (Foto: )

Tijdelijke units parkeerterrein Magnushof

SCHAGEN - Deze week is gestart met het plaatsen van de tijdelijke units op het parkeerterrein van Magnushof. Deze tijdelijke locatie zal voor een periode van zes jaar geplaatst worden op de parkeerplaats van Magnushof. Vanaf maart volgend jaar zal hier de ELV (Eerstelijns Verblijf) zorg gehuisvest worden.

Momenteel verleent Woonzorggroep Samen deze zorg in locatie Molenweid in Wieringerwaard. Molenweid heeft de komende jaren echter een andere bestemming, namelijk het tijdelijk huisvesten van de bewoners uit Noorderlicht. Noorderlicht wordt begin dit jaar gesloopt voor nieuwbouw.

Het is dus noodzakelijk dat de ELV zorg elders ondergebracht wordt. Jaarlijks maken 250 ouderen gebruik van deze functie. Het behouden van ELV zorg is dan ook van groot belang voor patiënten in onze regio. De tijdelijke bouw op de parkeerplaats van Magnushof bestaat uit 30 kamers en zal twee verdiepingen hoog zijn. De locatie zal tegen de boomgrens gebouwd worden.


Over Woonzorggroep Samen

Woonzorggroep Samen is gevestigd in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. In en vanuit twintig locaties levert Samen zorg, behandeling en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis. Woonzorggroep Samen staat voor comfortabel wonen, deskundige zorg en professionele behandeling. Samen zet zich er, met 1600 medewerkers en vele vrijwilligers, elke dag weer voor in om dit waar te maken. Met oog voor kleine dingen én een scala aan activiteiten.

De zorg is en blijft mensenwerk waarbij warmte en persoonlijke aandacht centraal moet staan. De cliënten van Woonzorggroep Samen gaan voor die persoonlijke aanpak. Overigens is Woonzorggroep Samen er niet alleen voor ouderen. Met professionele behandeling en revalidatie richt zij zich op volwassenen van alle leeftijden. Kijk voor meer informatie op www.woonzorggroepsamen.nl of bel 088-619 4100.

Yvette van der Does
Meer berichten