Optreden Jam Sissies in kerkje Sint Maartensbrug.
Optreden Jam Sissies in kerkje Sint Maartensbrug. ((Foto: Mischa Nieuwboer))

Concert Jam Sissies in kerkje Sint Maartensbrug

SINT MAARTENSBRUG - Jam Sissies heeft al een keer eerder een concert in het kerkje van Sint Maartensbrug gegeven en kregen daarna louter lovende reacties en een prachtige recensie. Ze hebben veel kwaliteit in huis en hun afwisselende repertoire brengt iedereen in vervoering. De zussen spelen zondag 9 februari om 14.30 uur (Kerkje open vanaf 14.00 uur). Adres: Grote Sloot 233. Kaarten kosten 10 euro, aanvang 14.00 uur, zaal open 14.30 uur. Reserveren kan via studio@martinewolkers.nl Meer informatie over Jam Sissies: Facebook.com/jamsissies

De groep bestaat uit de zussen Martine Wolkers (vocals, toetsen & percussie), Linda Wolkers (vocals & percussie) en zij brengen hedendaagse popmuziek net even anders dan je gewend bent. Ze geven samen met Jim Riedijk (gitaar & basgitaar) en Jeroen Redeker (gitaar & vocals) een eigen draai aan de nummers en brengen deze met veel meerstemmigheid, energie en gevoel semi-akoestisch ten gehore.

Dit komende concert zit vol met nieuw repertoire dat zal bestaan uit grote hits in diverse genres (pop, singer/songwriters, rock, en soms een vleugje country) en uit onbekendere muzikale pareltjes die zeker de moeite waard zijn om gehoord te worden. Van swingend, tot pittig en soms ontroerend; een muzikale middag die je niet mag missen!

Herkenbare nummers

De akoestische optredens van Jam Sissies met sfeer- én dansbare maar vooral herkenbare nummers lenen zich uitstekend voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, huiskamerconcerten en muzikale omlijsting van een receptie, lunch of diner. Ook hebben ze al diverse ceremonies en feesten tot een hoogtepunt gebracht en daarnaast geven ze een paar keer per jaar eigen concerten op de prachtigste en sfeervolste locaties in Noord-Holland, zoals nu wederom in het kerkje in Sint Maartensbrug.

De naam JamSissies is vooral te danken aan het vrije jam-gevoel wat zij graag aan de songs mee willen geven; niet teveel vastleggen maar lekker samen muziek maken en spelen!

Yvette van der Does
Meer berichten