De West-Friese band Skotwal.
De West-Friese band Skotwal. (Foto: aangeleverd)

Amerikaanse muziek van Skotwal in Krabbendammer kerkje

KRABBENDAM - Zin in een avondje mooie Amerikaanse muziek met West-Friese teksten dan is dit de kans: kom Skotwal zien! Stap vrijdag 21 februari op de fiets naar Krabbendam voor een avondje genieten vanaf 19.30 uur. Het bier staat klaar en de frituur brengen ze op temperatuur.

De unieke West-Friese band pakt mooie Amerikaanse songs op, vertaalt ze naar het Westfries en voert ze uit zoals alleen zij dat kunnen. Af en toe ingetogen maar bij tijd en wijle schuwen ze een harde aanpak niet. Droge humor en mooie zang/muziek. Als u van Jonny Cash, de Rolling Stones of Bod Dylan houdt, dan is dit uw avond. De gebroeders Theo en Wigert Dronkert samen met Theo de Jong.

De echte liefhebber weet natuurlijk al dat Skotwal recentelijk hun derde album uitbrachten: "Hou me niet teugen". Opnieuw heerlijke westfriese country met een gezonde dosis humor. Natuurlijk is de CD op de avond gewoon te koop en als je de mannen een biertje aanbiedt zetten zij ook hun handtekening er nog op!

Locatie: Krabbendammer erfgoed, Kerkpad 15, Krabbendam (Warmenhuizen). Kaarten kosten 15 euro per persoon, reserveren via: www.krabbendammererfgoed.nl/skotwal/

Yvette van der Does
Meer berichten