Prijzen sportverkiezing 't Zand 2019 uitgereikt.
Prijzen sportverkiezing 't Zand 2019 uitgereikt. (Foto: Andre Sonderman)

Sportverkiezing 't Zand 2019 en nieuwe hoofdsponsor Geel-zwart Jeugdvoetbal

'T ZAND - In een volle kantine van S.V. Geel-Zwart is tijdens de nieuwjaarsreceptie de sportverkiezing 2019 bekend gemaakt. Complimenten gaan vooral naar alle vrijwilligers waar het dorp rijk mee is. De jury, bestaande uit ca. 30 personen uit 't Zand, heeft oog voor jong en oud talent. Zo worden bijvoorbeeld Johanna Doedens (90 jaar en Jeu de boules kampioen) en Anouk Glas (EK Beach handbal en keepster bij ZAP) genoemd door de jury.

Er werd dit jaar een speciale oeuvreprijs uitgereikt aan het bestuur en alle vrijwilligers van de sportvriend. Helaas is de 61-ste jaargang de laatste van dit memorabele dorpsblad. De derde prijs is voor voetballer Lex Tas, bijna 200 doelpunten voor het vlaggenschip in een 12 jarige carrière. De tweede prijs is voor Piet de Geus. Piet wil zijn prijs graag opdragen aan alle vrijwilligers die betrokken zijn bij alle sportverenigingen in 't Zand, daar moeten we trots op zijn, vindt Piet.

De eerste prijs van de sportverkiezing 2019 is voor Finnula van den Berg. Finnula heeft in 2019 de Marathon van Dublin gelopen, is actief in het verenigingsleven en zeer betrokken bij vele sportactiviteiten in ons dorp.

Hoofdsponsor jeugd voetbalvereniging Geel-Zwart

Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij S.V. Geel-Zwart is bekend gemaakt dat Rijschool Rick de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd wordt vanaf seizoen 2020-2021. Na een periode van 10 jaar volgen zij Bakker en Schilder op. Namens het (jeugd)bestuur van S.V. Geel-Zwart willen wij Bakker en Schilder bedanken en Rijschool Rick welkom heten als hoofdsponsor van de jeugd.

Yvette van der Does
Meer berichten