Winterconcert met vrouwenkoor Canto

Algemeen
Vrouwenkoor Canto.
Vrouwenkoor Canto. Foto: aangeleverd

SCHAGERBRUG - Het sfeervolle kerkje van Schagerbrug is de thuisbasis van vrouwenkoor Canto. Zondag 2 februari richt het koor hun thuisbasis in tot grand café en brengt er een deel van hun repertoire ten gehore. Voor wie van sfeer en mooi uitgevoerde licht-klassiek werken houdt belooft het een warme zondagmiddag te worden.

Het koor zingt, onder leiding van hun dirigent Gerard Leegwater en onder pianobegeleiding van Annelies Komen, werken van Wolfgang Amadeus Mozart en Felix Mendelssohn, van Edward Elgar, John Rutter en van meerdere andere cpmponisten. Behalve de licht klassiek werken staan er ook liederen uit het lichtere genre op het programma, om zo voor een sprankelende afwisseling te zorgen. Daarnaast wordt een muzikaal intermezzo verzorgt door altsaxofoniste Renske Lycklama a Nijeholt, samen met haar vaste pianist René Sytsma.

De kerk bevindt zich aan Schagerweg 38 in Schagerbrug; kaarten kosten 10 euro per stuk, jongeren onder de 16 jaar 5 euro per stuk. Deze prijs is inclusief een drankje en een hapje in de pauze. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang van de kerk die om 14.15 uur open gaat. De aanvang van het concert is om 14.30 uur.
Voor meer informatie over het koor kijk op www.vrouwenkoorcanto.nl