Autorijschool Rick wordt sponsor
Autorijschool Rick wordt sponsor ((Foto: PR))

Finnula van den Berg wint Sportverkiezing 2019 't Zand

't ZAND - In een volle kantine van S.V. Geel-Zwart is tijdens de nieuwjaarsreceptie de sportverkiezing 2019 bekend gemaakt. Daarnaast was er ander groot nieuws, Rijschool Rick wordt de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd van Geel-Zwart vanaf seizoen 2020-2021. Hij volgt hiermee Bakker & Schilder op die na 10 jaar het stokje overdraagt.

Rijschool Rick nieuwe hoofdsponsor jeugd Geel-Zwart

Een mooie avond dus voor alle aanwezigen. Complimenten gaan vooral naar alle vrijwilligers waar het dorp rijk mee is. De jury, bestaande uit 30 personen uit 't Zand, heeft oog voor jong en oud talent. Zo worden bijvoorbeeld Johanna Doedens (90 jaar en Jeu de boules kampioen) en Anouk Glas (EK Beach handbal en keepster bij ZAP) genoemd door de jury.

Oeuvre prijs

Er wordt dit jaar een speciale oeuvre prijs uitgereikt aan het bestuur en alle vrijwilligers van de sportvriend. Helaas is de 61ste jaargang de laatste van dit memorabele dorpsblad. Daarna wordt overgegaan tot het officiële gedeelte van de avond, de prijsuitreiking van sportverkiezing 2019.

De derde prijs is voor voetballer Lex Tas, bijna 200 doelpunten voor het vlaggenschip in een 12 jarige carrière. De tweede prijs is voor Piet de Geus. Piet wil zijn prijs graag opdragen aan alle vrijwilligers die betrokken zijn bij alle sportverenigingen in 't Zand, daar moeten we trots op zijn, vindt Piet. De eerste prijs van de sportverkiezing 2019 is voor Finnula van den Berg. Finnula heeft in 2019 de Marathon van Dublin gelopen, is actief in het verenigingsleven en zeer betrokken.

Meer berichten