(Foto: aangeleverd)

Deze week bij De Luxe: De Liefhebbers & The Irishman

SCHAGEN - The Irishman speelt donderdag 23 en vrijdag 24 januari in Filmtheater De Luxe.

Meeslepend verhaal over een medewerker van de maffia.

Nog één keer wilde Martin Scorsese een film maken met Robert de Niro in de hoofdrol. In The Irishman speelt De Niro de niet al te slimme vleeschauffeur Frank Sheeran, die in de gangsterwereld 'opklimt' en voor maffiabaas Bufalino (Joe Pesci) werkt. Hij wordt bodyguard van vakbondsman Hoffa (Al Pacino), met wie hij bevriend is. In 1975 verdwijnt Hoffa onder verdachte omstandigheden en Sheeran speelt in die verdwijning een rol.

Deze personages hebben echt bestaan en we maken kennis met hen door de terugblik die Sheeran, oud en der dagen zat, werpt op zijn leven, vanaf de vijftiger jaren van de vorige eeuw. Dankzij een nogal prijzige 'de-aging-techniek' kunnen de filmsterren, die in werkelijkheid zeventigers zijn, ook zichzelf in hun jongere jaren spelen. De film springt heen en weer in de tijd. Scorsese verheerlijkt het leven in de criminaliteit bepaald niet; hij richt de aandacht ook niet op de maffiabaas, maar juist op het troosteloze bestaan van de loopjongens, waarin het begrip vriendschap ernstig onder druk komt te staan.Meer informatie over de inhoud op onze site, Facebook, Twitter of in ons programmaboekje.

Graag zien we u in Markt 18,

met vriendelijke groet,

De vrijwilligers van filmtheater De Luxe


Online tickets kopen
Zeker zijn van een plaats?
Koop thuis al uw filmkaartje!
Klik hier voor Webshop De Luxe

U kunt ook mailen naar kaartjesdeluxe@gmail.com om (een) kijkenkaart(en) of vrijkaart(en) te reserveren.


Op deze mail kan niet worden gereageerd.

U ontvangt deze mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze wekelijkse mail. Uitschrijven kan via onze website. Klik hier.

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. "niet akkoord disclaimer" en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.

Meer berichten