Jarissa Steenwijk met Orano
Jarissa Steenwijk met Orano ((Foto: Matthew van Veen | Luifoto.nl))

Vier Wieringermeerruiters naar NK dressuur

WIERINGERMEER -Tijdens de Regio Kampioenschappen Pony Dressuur zijn vier ruiters van de organiserende vereniging Wieringermeerruiters geselecteerd voor het NK Dressuur in Ermelo. Het was een spannende strijd waarbij maar liefst 140 combinaties uit Noord Holland gedurende twee dagen streden om het kampioenschap. De vereniging in Middenmeer heeft zich het hele weekend lang van haar beste kant kunnen laten zien met het verschaffen van accommodatie voor deze prestigieuze wedstrijden.

Tijdens de kampioenschappen is bekend gemaakt dat de volgende vier combinaties van de Wieringermeerruiters uit mogen komen op het NK Pony Dressuur in Ermelo in maart:

Ines Veldboer komt met haar pony Hoge Linthorst Eyecatcher uit in de Klasse M1, categorie DE

Maud Heida komt met haar pony Eikenhorst's Perry uit in de Klasse L2, categorie DE

Jarissa Steenwijk komt met haar pony Orano uit in de Klasse L1, categorie E

Lindsey Wiegersma komt met haar pony Tommy uit in de Klasse B, categorie AB

KNHS Ruiterster

Naast deze veelbelovende resultaten in de regiokampioenschappen werd dit moment door de KNHS aangegrepen om Joanne Neidhöfer uit Den Oever, ook lid van de Wieringermeerruiters, een KNHS Ruiterster te overhandigen. Deze onderscheiding is gereserveerd voor veelzijdige ruiters die uitzonderlijke prestaties laten zien in diverse disciplines. Joanne heeft zelf drie pony's opgeleid tot Klasse Z in meerdere disciplines, wat haar dit bijzondere compliment van de KNHS opleverde.

LRPC Wieringermeerruiters is een actieve rijvereniging, meer informatie: www.wieringermeerruiters.nl.

Meer berichten