Paasveebestuur en zijn vrijwilligers dankt Rodi Media voor bijdrage.
Paasveebestuur en zijn vrijwilligers dankt Rodi Media voor bijdrage. ((Foto: aangeleverd))

Bestuur van Paasvee Schagen bedankt Rodi Media voor bijdrage

SCHAGEN - Veel evenementen zijn door het coronavirus afgelast, waaronder de 122ste Paasveetentoonstelling die op woensdag 1 april zou worden gehouden. Om het financiële gemis te verzachten, schenkt Rodi Media een deel van de reclameopbrengsten van de jaarlijkse agrarische (Paasvee)bijlage aan de vereniging. Het gehele Paasveebestuur en al zijn vrijwilligers wil Rodi Media bedanken voor deze welkome bijdrage.

Rodi Media schenkt deel van de reclameopbrengsten

Het bestuur begon in januari met alle voorbereidingen. De jaarvergadering is al gehouden en diverse commissies zijn verschillende keren samengekomen.

Tentoonstelling 2020 afgelast

Diverse media besteedden aandacht aan de tentoonstelling en hun speciale uitgaven waren voorbereid.

Echter, door het coronavirus dat momenteel in Nederland heerst, heeft het Paasveebestuur donderdagavond 12 maart helaas moeten besluiten de tentoonstelling van 2020 af te gelasten.

Evenementen met meer dan 100 personen waren op dat moment tot 1 april niet toegestaan. Later werden de maatregelen nog eens verlengd tot 1 juni.

Schenking van Rodi Media

Door de kosten van de voorbereiding, en ook de jaarlijkse kosten, zou het financieel een somber jaar worden voor de vereniging. Ware het niet dat de redactie van Rodi Media heeft besloten een deel van de reclameopbrengsten van de jaarlijkse Paasveebijlage (dit keer de agrarische voorjaarsbijlage) te schenken aan de Paasveetentoonstelling als tegemoetkoming in de kosten die dit jaar gemaakt moeten worden. Het gehele Paasveebestuur en zijn vrijwilligers dankt Rodi Media voor deze welkome bijdrage!

Paasvee 2021 op 24 maart

Ondanks dat de Paasveetentoonstelling 2020 dit jaar niet doorgaat en het nieuwe jaar nog ver weg lijkt, kijkt het bestuur al uit naar de editie van 2021.

De eerstvolgende Paasveetentoonstelling wordt gehouden op woensdag 24 maart 2021.

Meer berichten