Beware of what you wear: bestel een bedrukte I love social distancing sweater

Algemeen
Astrid met haar kinderen dragen allemaal een zelfbedrukte trui.
Astrid met haar kinderen dragen allemaal een zelfbedrukte trui. (Foto: PR )

SCHAGEN - Ze is geen onbekende uit de buurt, Astrid Straathof uit Schagen is naast haar werk en gezin namelijk altijd bezig voor anderen. Zo ook nu tijdens deze coronacrisis. Vanuit haar Facebookaccount World of Strid verkoopt ze tegen inkoopsprijs grijze sweaters die ze laat bedrukken. De teksten zijn zijn ontworpen om bewustzijn te creëren, namelijk: social distancing. De opbrengst gebruikt ze voor goedgevulde speelgoedmanden voor gezinnen die het niet breed hebben.

Koop je eigen social distancing sweater

Tijdens een videogesprek vertelt ze over haar actie. "Wij hebben hier een groot huis met tuin en trampoline waar de kinderen op kunnen uitrazen, maar hoe doen gezinnen dat op drie hoog achter zonder balkon? Omdat ik voor mijn werk toch binnen zit en mijn glitterbedrijfje ligt helaas ook stil, bedacht ik iets om toch bezig te zijn. Ik heb mooie kwaliteit truien besteld die bedrukt kunnen worden. De teksten kan de koper zelf bedenken of ik draag teksten aan. Een goede kennis van mij, Sharon, heeft een bedrijf genaamd Quintz Creations Textieldruk. Zij werkt belangeloos mee. Zo is het balletje gaan rollen." Via haar eigen Facebookaccount maar ook via Je Bent Schagernees als krijgt ze reacties vanuit heel Nederland. "Ik heb al meer dan twintig truien verkocht dus het gaat als een speer. Ik vind het fijn dat ik wat voor anderen kan betekenen."

"Omdat ik niet weet welke gezinnen minder bedeeld zijn regelt de gemeente het vanaf het moment dat de manden klaar voor transport zijn. Dan weten we zeker dat het goed terechtkomt zonder dat de privacy van mensen in het geding komt."

Wilt u ook een trui bestellen? Ga naar de Facebookpagina World- of Strid.

De kindertruien zijn beschikbaar in maten:
104, 116, 128, 152/164 en 164/172 (ze vallen iets ruim)

De damestruien zijn bestelbaar vanaf XS tot en met maat XXL... (ze vallen iets kleiner, op de foto draag ik een L)

De kleinere kindermaten kosten slechts €14,95 (tot 128) de grotere kindermaten kosten €17,95 en de damestruien zijn slechts €21,95... Betalen kan gemakkelijk te via tikkie en de tas met trui (truien) word thuis bezorgd en aan de deur gehangen, levertijd is ongeveer 3-5 werkdagen... print kan per trui gekozen worden en evt aangepast naar keuze....

Een mand vol speelgoed.
Afbeelding