Muzikaal duo Anna & Irma verzorgt unieke Quarantuin-concerten

Algemeen
Anna (l) en Irma laten het publiek genieten van hun samenzang.
Anna (l) en Irma laten het publiek genieten van hun samenzang. (Foto: Aangeleverd)

WAARLAND - Het muzikale duo Anna & Irma verzorgt zondag 21 juni twee Quarantuin-concerten op een zeer speciale locatie: Waarddijk 16, aan het kanaal Alkmaar-Kolhorn, vlakbij Waarland. Omdat deze concerten in no time zijn uitverkocht, wordt zondag 5 juli een derde concert gehouden.

"Na wekenlang live op Facebook te hebben gespeeld vanuit huis, willen we nu weer in levenden lijve voor publiek spelen", vertelt Anna. "De optredens zijn in de buitenlucht en RIVM-proof; alle voorzorgsmaatregelen zijn genomen en er kunnen slechts dertig personen tegelijk in de tuin terecht. De concerten duren ongeveer een uur. Bij binnenkomst krijgen de mensen koffie of thee met een overheerlijke koek. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten. Wil je erbij zijn, reageer dan snel, want vol is vol!

Reserveren

Het eerste concert begint om 13.30 uur (de tuin open is vanaf 13.00 uur); het tweede en derde concert vangen aan om 16.00 uur (de tuin is dan open vanaf 15.30 uur). Kaarten à € 10,-(inclusief koffie of thee en koek) zijn te reserveren via deze link of telefonisch op 06-25471937.