baasje gezocht: Hanen Kiep en Sjef zoeken nieuwe toompjes

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

REGIO - Voor haan Fritz was het na het artikel in Baasje Gezocht ook meteen feest. Hij mocht naar een mooi en gloednieuw ruim verblijf waar er nog fijne hennetjes voor hem bij gezocht worden.

Daarom deze  week ook weer aandacht voor een haan. Het gaat zo goed via deze weg om een nieuw thuis te vinden. Er zitten nu nog twee prachtige hanen. Beide best flink van stuk. Ze hebben prachtige kleuren en gedragen zich als echte strijders naar elkaar. Ze zoeken ieder een eigen toompje hennen waar ze goed voor mogen zorgen. Het gaat hier om haan Sjef, een mooie grote vent die na plaatsing retour is gekomen, hij was wel erg enthousiast tegen zijn hennen. Voor hem wordt een toompje flinke hennen gezocht, die niet zo snel onder de indruk zijn van hem. En de andere knappe haan die graag een nieuw toompje zoekt, is Kiep. Een prachtige jongeman die ook even herplaatst is geweest, maar zijn harem beschermde tegen bezoekers op het terrein . Hij liep op een niet afgesloten terrein. Zijn territorium afbakenen en hem lekker met zijn harem te laten, maakt dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken en zal hem een stuk vriendelijker maken. Wie o wie kan een van deze mooie mannen een warm nieuw thuis geven?

In verband met de Corona crisis wil het DierenOpvang zoveel mogelijk klantcontact vermijden.
Heb je belangstelling voor een dier vul dan een adoptieformulier via de website www.dierenasiel-schagen.nl  in. Het DierenOpvang neemt dan contact op en kijkt of er een afspraak kan worden ingepland. Zij zullen zich bij bezichtiging ook zoveel mogelijk aan de richtlijnen van de RIVM houden.

Afbeelding