Hugo de Jonge enthousiast ontvangen in Schagen

Algemeen
Hugo de Jong luistert aandachtig. Jelle Oosterboer is ook van de partij en hoort alles geïnteresseerd aan.
Hugo de Jong luistert aandachtig. Jelle Oosterboer is ook van de partij en hoort alles geïnteresseerd aan. (Foto: aangeleverd )

SCHAGEN - Hugo de Jonge bracht zaterdag 4 juli een bezoek aan Schagen. Met zo'n 40 lokale partijgenoten bezocht hij het bouwproject aan het Regioplein. Ook wethouder Jelle Oosterbooer was aanwezig. Wooncompagnie directeur Stefan van Schaik en directeur van Heddes Bouw Niels Doodeman vertelden van alles over het bouwproject. Zij plaatsen binnen 3 maanden 46 nieuwe sociale huurwoningen. Dat kan zo snel omdat de woningen modulair gebouwd zijn, grotendeels in de fabriek. Prima woningen die zeker 50 jaar mee kunnen en toch supersnel worden gebouwd. Een interessante techniek die kan helpen de woningnood op te lossen.

Hugo ging enthousiast in gesprek met de bouwers. Hij sprak zijn zorg uit over het groeiende tekort aan woningen, dat oploopt naar 1 miljoen woningen in 2030. Ook de CDA leden werden uitgebreid te woord gestaan over onderwerpen die leven in de regio of die zij mee willen geven aan onze potentieel lijsttrekker. "Erg goed om te zien hoe Hugo mensen boeit en bindt binnen onze partij," vertelt Oosterboer enthousiast.