Art-Point nieuwe galerie in Sint Maarten

Cultuur
Afbeelding
(Foto: )

SINT MAARTEN - Steeds meer galerieën verdwijnen. Toch heeft een 71 jarige kunstenaar nog de drive gevonden om een nieuwe galerie te openen. Galerie Art-Point is een initiatief van beeldend kunstenaar Peter IJsseldijk. Zelf maakt hij bronzen beelden, tekeningen en schilderijen. Bij Art-Point wordt werk getoond van jonge en gevestigde kunstenaars waarbij is gekozen voor diversiteit en het bijeenbrengen van verschillende disciplines. 

Het is daarom altijd bijzonder om de galerie te bezoeken, juist vanwege die afwisseling. Zo is er keramiek, schilderijen van uiteenlopende aard, tekeningen, stenen beelden, bronzen, assemblages en nog veel meer. Je vindt op 100 vierkante meter kunst binnen, en daarnaast staan er stenen beelden in de tuin. Samen worden zowel binnen als buiten zo’n 80 kunstwerken, van 7 kunstenaars, geëxposeerd, die je kunt komen bekijken en bewonderen. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur. Er is ook de mogelijkheid voor een privé bezoek. Dat betekent dat het mogelijk is om de galerie even helemaal voor jezelf te hebben. Je krijgt dan de exclusieve aandacht die je al verdiende. 

Wil je er zeker van zijn dat je de galerie in alle rust kan bezoeken, bel dan voor een afspraak. 0224 55 15 55 Galerie Art-Point vindt u aan de Stroet 63, 1744 GK Sint Maarten.

Afbeelding