Maev Admiraal is de baby van de maand

Algemeen
Maev is de baby van de maand
Maev is de baby van de maand (Foto: Mijke Zijp)

Maev is de derde zoon van Mijke Admiraal-Zijp en Jeroen Admiraal, en broertje van de tweeling Faas en Juul van 6. 

Momenteel wonen ze nog in Waarland maar in augustus trekken ze in hun nieuwe huis in Heerhugowaard. “Wat nog in aanbouw is dus we wonen nog even met z’n allen in een caravan”, lacht Mijke. Zo erg als dat klinkt is dat niet voor het gezin want de caravan staat op het terrein van de ouders van Mijke. En die helpen waar ze kunnen. 

“Bovendien is Maev een hele rustige en tevreden baby.” Je hoort het vaker over de derde, maar in dit geval klopt het echt: de kleine Maev gaat gewoon mee op het ritme van het gezin. Wat toch vrij druk is met een tweeling. Die hun broertje ook nog cadeau kregen op hun verjaardag! “Ik liep al een week over dus werd gestript in het ziekenhuis. We probeerden het nog een dagje te rekken, maar Maev wilde echt heel graag op 27 juni geboren worden, net als zijn broers. Dan moet het gewoon zo zijn!” 

Die instelling lijkt heel goed bij Mijke te passen: het komt zoals het komt. Een week voor haar bevalling was ze namelijk nog druk met de styling van restaurant De Burg in Noord Scharwoude. “Dat ‘kindje’ moest ook nog even af, en daar wilde ik zelf bij zijn!” 

Toen Mijke met de kleine uit het ziekenhuis thuiskwam stond de tweeling al op haar te wachten. “Hier is jullie verjaardagscadeau!”, riep ze blij. Maar daar dachten de mannen anders over want hij was helemaal niet in cadeaupapier ingepakt. ;-)