Bomvol Schager Komtietoernooi is coronaproof

Algemeen
Op de vorig jaar genomen foto het grootste deel van de organisatie van het Komtie toernooi. Zij zijn er helemaal klaar voor …
Op de vorig jaar genomen foto het grootste deel van de organisatie van het Komtie toernooi. Zij zijn er helemaal klaar voor … (Foto:Op de vorig jaar genomen foto het grootste deel van de organisatie van het Komtie toernooi. Zij zijn er helemaal klaar voor …)

SCHAGEN – Tennissers hebben het spelen van toernooien gemist. Dat is te merken aan het aantal inschrijvingen voor het Komtietoernooi dat zaterdag begint op het gezellige tennispark van STC in Schagen. Het toernooi zit bomvol.

Vorig jaar was de kersverse commissie van het vernieuwde Verheul Komtietoernooi al in zijn nopjes. Het toernooi startte toen met een verdubbeld deelnemersveld ten opzichte van het jaar daarvoor. Maar daar gaan ze dit jaar nog eens overheen.

Van zaterdag 15 tot en met zondag 23 augustus worden honderden wedstrijden in verschillende speelsterktes afgewerkt. Voor de organisatie wordt het een jaar met enkele aanpassingen. Het toernooi is volledig coronaproof en veilig voor de deelnemers.

Overdag zijn de banen gereserveerd voor spelers in de 50+ categorie. Vanaf eind van de middag tot laat in de avond wordt er gespeeld in de categorieën drie tot en met acht. Net als vorig jaar is Makelaardij Verheul weer de hoofdsponsors, ook andere toernooisponsors en Vrienden van de Komtie zijn er weer bij. Zie www.toernooi.nl voor schema’s en actueel wedstrijdprogramma.