Baasje gezocht voor haan Bertus

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

TUITJENHORN - Voor kitten Wobbel is besloten dat hij lekker samen mag blijven met zijn vriendinnetje in de opvang. Tientje is haar naam. Wobbel en Tientje zoeken nu samen een rustig en ruim verblijf waar men tijd en aandacht aan ze kan besteden.

Deze keer in Baasje Gezocht weer aandacht voor een haantje in de opvang. Het komt veel voor dat er hanen gesignaleerd worden of ergens op plekken worden gevonden waar ze zeer waarschijnlijk niet zelf voor gekozen hebben. Zo ook Bertus, het Zijdehoender krielhaantje in de opvang. Bertus is gevonden in Heerhugowaard en is duidelijk gewend geweest aan mensen. Bertus zit nu lang genoeg in de opvang om weer op zoek te mogen naar een eigen toompje hennen waar hij voor kan zorgen. Het zou fijn zijn als hij onder soortgenootjes kan vertoeven. De Zijdehoenders zijn toch een beetje anders dan andere kippetjes. Een ruime ren en wat dames, daar zou Bertus al heel gelukkig van worden!

Heb je belangstelling voor dit mooie witte Zijdehoenderhaantje, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).


Kijk voor meer informatie op: Dierenasiel Schagen

Afbeelding