baasje gezocht deze week

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

Voor Argos en Aagje, de twee agapornissen, is gelukkig weer een fijne nieuwe plek gevonden.

Deze keer in Baasje Gezocht toch weer aandacht voor een mooi jong konijn. Benji genaamd. Hij is een hal langharig konijn dat over is uit een nestje. Zijn drie zusjes hebben inmiddels een fijn nieuw thuis. Benji is een nieuwsgierig jong ventje dat behoorlijk tam is en al aardig gewend is om geborsteld te worden. 

Borstelen is een must voor deze jongen

Benji zal nog gecastreerd worden, maar mag daarna wel naar een nieuw huisje met liefst een vriendinnetje voor hem. Hij zal na castratie nog wel even in een apart verblijf moeten wennen, tot hij niet meer vruchtbaar is. Dit duurt enkele weken. 

Deze periode kan hij mooi vast wennen aan zijn nieuwe thuis, zijn vriendinnetje ruiken en zien en aan het geborsteld worden door zijn nieuwe baasjes. Want borstelen is echt een ‘must’ voor deze wollige jongeman. 

Dit is niet iets dat maar een keer in de drie weken gedaan hoeft te worden, maar echt meerdere malen per week. Als nieuw baasje zal je dit dan ook wel echt leuk moeten vinden.

Heb je belangstelling voor Benji, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).

Kijk voor meer informatie op: Dierenasiel-Schagen