Jelle wil met uw stem naar de Tweede Kamer

Algemeen
Jelle Beemsterboer.
Jelle Beemsterboer. (Foto: Victor Sassen)

TUITJENHORN - De kandidatenlijst van het CDA is vastgesteld. Op nummer 29 van deze lijst staat Jelle Beemsterboer uit Tuitjenhorn. Jelle is geboren en getogen in onze regio. Hij is 15 jaar actief in de gemeentepolitiek van Schagen, waarvan de laatste 7 jaar als wethouder voor Ruimte, Wonen en Economie.

Jelle wil namens de regio Noord-Holland Noord de Tweede Kamer in. Om er zeker van te zijn dat dit lukt heeft hij 17.500 stemmen nodig. Beemsterboer: “Ik wil onze regionale belangen graag vertegenwoordigen in Den Haag, maar eerlijk is eerlijk, de kans dat het CDA 29 zetels haalt is niet heel groot. Toch ben ik nog nooit zo dicht bij mijn doel geweest, ik hoop dan ook dat zoveel mogelijk mensen in de regio op mij stemmen. Als het lukt zal Noord-Holland Noord een goede ambassadeur aan mij hebben. Ik wil me vooral inzetten voor meer woningbouw in de regio, want er zijn in West-Friesland, de regio Alkmaar en de Kop veel te weinig woningen gebouwd.”

Andere regionale belangen waar Jelle zich hard voor wil maken zijn de versterking van de infrastructuur en de economische ontwikkeling. Mensen die meer willen weten over Jelle, of zijn plannen kunnen terecht op www.jellebeemsterboer.nl. Via de website is het mogelijk om contact met Jelle op te nemen.