‘Verbeter uw leefstijl met dit voedingsplan’ bij Praktijk 22 in Schagen

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: pr )

SCHAGEN - Corry Leegwater van Praktijk 22 ziet ze maar al te vaak in haar praktijk voor afslanken en huidverbetering: mensen die alles al hebben geprobeerd en er toch niet in slagen om een gezond gewicht te bereiken. Met behulp van het voedingsplan van Metabollic Balance weet zij voor haar klanten het tij te keren. ‘Als je het plan helemaal volgt, is de slagingskans is 100%.’

Metabollic Balance is geen crashdieet

Metabollic Balance is geen crashdieet, benadrukt Corry. “Je neemt geen pillen, poeders en shakes, maar gezonde en verse producten die je gewoon in de winkel kunt kopen. Je hebt nooit honger en valt gegarandeerd af.”

Voldoende eten

Belangrijk is vooral om voldoende te eten. “Sommige mensen eten juist te weinig en vallen daardoor niet af.” Corry is gecertificeerd voedingsdeskundige. Zij doet de intake, die kosteloos is. Verder begeleid ik mijn cliënten bij het afvallen.

Alles op één adres

Corry heeft al heel wat mooie resultaten gezien in haar praktijk. Ze noemt wat voorbeelden van deelnemers die, zeer tegen hun eigen verwachting in, flink wat kilo’s zijn afgevallen. “Ze voelen zich fitter en energieker en hebben minder last van allerlei kwalen. Je eet jezelf als het ware gezond.” Daarnaast biedt Praktijk 22 nog een aantal behandelingen om plaatselijk vet weg te halen en de huid te verstevigen.

Afspraak

Maak nu een afspraak voor een gratis intake via 06-50261424.

Meer informatie op

www.praktijk22.nl.