Daar wordt aan de deur gegluurd..... Schagen gaat op Pietenjacht

Algemeen
Meiden van Handbalvereniging Schagen zijn dolenthousiast over de gluurpietjes.
Meiden van Handbalvereniging Schagen zijn dolenthousiast over de gluurpietjes. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - In navolging van de populaire Berenjacht is het nu een run geworden op Gluurpietjes. In Schagen heeft Handbalvereniging Schagen dit project opgepakt en leven in geblazen. De gluurpietjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en kosten € 3,- per stuk. Deze zijn te betalen via een QR code, of met gepast contant geld. Van de gemaakte kosten, gaat 1,- euro naar de handbalvereniging. 

Hoe werkt het?

Plak een pietje aan het raam en kinderen kunnen deze vinden. Kinderen die een bingokaart downloaden moeten zorgen dat zij alle Pietjes op de bingokaart hebben gevonden. Als dat gelukt is, upload dan jouw bingokaart via een pb op de Facebookpagina van Handbalvereniging Schagen, en wie weet win je een verrassing.

Initiatiefneemster is Leoniek Hendriks, moeder van dochter Fenna, die bij de jeugd handbalt. “We wilden als vereniging graag iets leuks doen met de leden. Toen we deze actie zagen, zijn wij hierop aangehaakt. Het is niet alleen leuk voor onze leden maar voor alle kindjes in Schagen.” De Gluurpietjes zijn al in grote getalen gekocht, maar het kan altijd meer. Vanaf vandaag zijn de Gluurpietjes te koop bij winkel Zeuvenuursgoed in Schagen. Daarnaast nog bij de Florastraat 3 en de Nieuwe Laagzijde 67 (beide woonhuizen) . Vanaf vrijdag 20 november is het bingokaartje te downloaden vanaf de Facebookpagina van Handbalvereniging Schagen.