Jeroen Julsing slagerij neemt stokje over van Aad Ruiter

Algemeen
Jeroen Julsing neemt het stokje over van Aad Ruiter.
Jeroen Julsing neemt het stokje over van Aad Ruiter. (Foto: aangeleverd)

WARMENHUIZEN - Na ruim 46 jaar de slagerij te hebben gerund aan de Oudewal 6 te Warmenhuizen, zal binnenkort Aad Ruiter symbolisch de slagersbijl overhandigen aan Jeroen Julsing.

Jeroen is met ruim 35 jaar ervaring in het slagersvak zeker geen onbekende in de regio. Hij is zelf woonachtig in Schagen en heeft werkervaring opgedaan in de nabije omgeving in diverse slagerijen. De slagerij in Warmenhuizen wordt te zijner tijd in een eigen jasje gestoken maar start wel meteen met een nieuwe naam; Slagerij Jeroen Julsing.

Uiteraard blijft Slagerij Jeroen Julsing u wel op vertrouwde wijze, ambachtelijke- en kwaliteitsproducten leveren. Het assortiment ‘puur & ambachtelijk’ zal hier en daar worden uitgebreid en zoals u gewend bent zullen zij met zorg het vers vlees in de toonbank hebben liggen. Wekelijkse aanbiedingen en ludieke acties zullen niet ontbreken dus loop gerust eens binnen! Met nog 5 weken voor kerst te gaan, maakt de familie Julsing en het team zich gereed voor de bestellingen van gourmetschotels, fondueschalen en al het lekkers wat deze slagerij u te bieden heeft. Binnenkort online te bestellen en af te halen in de winkel. Op de hoogte blijven?

Facebook @SlagerijJeroenJulsing of neem contact op via de e-mail info@slagerijjeroenjulsing.nl