Gymvereniging Lucurgus-Advendo Schagen houdt leden actief met video’s

Algemeen
Blijf in beweging!
Blijf in beweging! ((Foto: pr ))

SCHAGEN - De gymdocenten van Lycurgus-advendo uit Schagen hebben internet ontdekt als het perfecte lesmateriaal voor de leden die thuis zitten. Nu de de tweede lockdown nog 3 weken wordt verlengt tot en met 9 februari willen zij graag hun leden thuis in beweging krijgen.

De docenten hebben een instructiefilmpje gemaakt voor al hun leden. Deze filmpjes kun je bekijken via een link op hun website. Natuurlijk kunnen ook niet leden hiervan gebruik maken.

Deze filmpjes moeten de stijve spieren voorkomen. Op dit moment is dit de enige manier om de leden te benaderen. Lycurgus-Advendo hoopt op deze digitale manier hun leden actief te houden.

Op dit moment zijn filmpjes van de docenten Koos, Saskia, José, Gabriela, Dorien, Kayne en Yvonne online en kunnen alle leden en andere belangstellende er gebruik van maken. Belangrijk is dit zeker omdat nu de lockdown is verlengd de behoefte om te bewegen is toegenomen.

Inmiddels kan iedereen iets van zijn gading vinden, zoals KeepFit voor volwassenen, beweegles voor Kinderen, Zumba danslessen voor iedereen, Turnen voor de leden, bewegen voor ouderen en ook een Free run les. Lycurgus-Advendo hoopt zo haar leden tot dienst te zijn en anderen aan te sporen tot bewegen in deze zeer zware tijd. Gebruik gewoon per dag een half uurtje om actief te blijven. Kijk op www.lycurgus-advendo.nl of zijn er vragen stuur dan een mailtje naar de verenigingsmanager@lycurgus-advendo.nl.