Wolfanaten overladen Nora met wol

Algemeen
Nora en haar partner Theo hebben zoveel wol ontvangen dat ze mensen zoeken die haar wil helpen met haken.
Nora en haar partner Theo hebben zoveel wol ontvangen dat ze mensen zoeken die haar wil helpen met haken. (Foto: Theo Annes )

SCHAGEN - De reacties van velen is onbeschrijfelijk. Ik heb nog nooit zoveel wol mogen ontvangen,’’ vertelt Nora per e-mail nadat ze letterlijk bedolven is onder wol. Naar aanleiding van het artikel wol gevraagd voor Nora de Wijn voor het haken van babydekentjes, heeft ze zoveel wol ontvangen, dat ze mensen zoekt die haar helpen met verwerken.

Zelf zegt Nora, drie ‘vacatures’ te hebben. “Ik zoek mensen die mee willen haken, iemand die toverballen kan maken van de restjes wol en iemand die gebreide inbreng met mijn partner uit wil halen.” Ze wil ook iedereen bedanken die wol heeft geschonken. “Lieve wolfanaten, wat zal het een opruiming op uw zolder en handwerkmand geweest zijn. De wol stroomde ons huis binnen. Heel veel dank daarvoor.” Omdat de instroom zo groot is hoeft ze eigenlijk geen nieuwe wol meer te ontvangen. “Al kan ik het moeilijk afzeggen, maar er is bij mij geen ruimte meer. Voor iedereen die Nora wil helpen met het uithalen van truien, het maken van toverballen en het haken van babydekentjes, graag bellen naar Nora: 06-37644611.