Diamanten huwelijk voor Nico en Nel

Algemeen
Jolien Hoet, Benjamin Kuijper, Martin de Vet en Tinie de Vet, Jeffrey Kuijper en Petra Kuijper - Roozing, Milou van Ommen en Sebastiaan Kuijper. Boven staan Nico en Nel Roozing.
Jolien Hoet, Benjamin Kuijper, Martin de Vet en Tinie de Vet, Jeffrey Kuijper en Petra Kuijper - Roozing, Milou van Ommen en Sebastiaan Kuijper. Boven staan Nico en Nel Roozing. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTEN - Ze staan nog vol in het leven, Nico (81) en Nel (78) Roozing. Het echtpaar viert maandag 8 maart hun briljanten huwelijk. Een gezin met warmte, een hang naar avontuur, tuinieren en een Tiny House.

Het geluk begint in het café van Nico’s vader in Zijpersluis. Nel, geboren in Eenigenburg, werkte daar eind jaren vijftig in de huishouding. Nico had een oogje op haar, maar daar moest Nel in het begin niets van weten. Toch trok Nico aan het langste eind, want op 8 maart 1961 is het stel getrouwd in het gemeentehuis in Sint Maarten. Het stel kreeg drie kinderen, dochter Petra en zonen Nico en Laurence. Inmiddels is de familie uitgebreid met zeven kleinkinderen. Sebastiaan, Woody, Benjamin, Noa, Vanessa Nova, Anodea en Kick, van wie ze allemaal nog steeds enorm genieten.

Avontuurlijk

Nico en Nel zijn echte avonturiers. Reizen met de boot, caravan en tent door Amerika, Australië en Europa. Maar dichtbij huis kan het echtpaar zich ook prima vermaken. De tuin met bloemen, fruit en groente, onderhoudt Nico nog steeds zelf. Het domein van Nel bevindt zich binnenshuis. Aan tafel of vanuit de stoel wordt er van alles gefröbeld en met de hand gemaakt.

Tiny House

Nico helpt zijn kleinkinderen met het bouwen van een Tiny House en het klussen aan de camper en oma kookt de heerlijkste maaltijden en komt met de beste ideeën.

----------------------------------------------------------

Lieve Oma en Opa, Papa en Mama, Nico en Nel Roozing,

Op 8 maart 2021 zijn jullie het diamanten bruidspaar. We zijn dankbaar en blij dat we dit met jullie mogen vieren. Gefeliciteerd met jullie zestig jarig huwelijk! De kinderen en kleinkinderen.