Baasje gezocht Joan en Janey

Algemeen
Joan en Janey zoeken een nieuw onderkomen.
Joan en Janey zoeken een nieuw onderkomen. ((Foto: Dierenasiel Schagen ))

Voor de drie katers van vorige editie Baasje Gezocht is voor allen een nieuw fijn thuis gevonden.

Deze week aandacht voor twee mooie konijnen dames. Ze zijn gevonden in een park in een kleine rode bak. Ze lijken erg op elkaar, alleen is Joan echt een stuk flinker (en molliger) dan Janey. Het is niet duidelijk of het moeder en dochter of toch zussen zijn.

Beide dames doen het goed in de opvang. Ze lopen heerlijk op de konijnenheuvel en zijn nieuwsgierig naar mensen. Het is nu eigenlijk alleen nog afwachten of beide dames echt niet drachtig zijn. Omdat ze ‘gevonden’ zijn is dat niet helemaal zeker dus wordt er een termijn aangehouden van vijf weken om zeker te zijn dat er geen jongen geboren worden. Hierna kunnen ze weer vrolijk en fijn verder bij een nieuw baasje.

Graag met zijn tweetjes, want ze doen het prima samen. Ze kunnen wel al worden gereserveerd want de officiële bewaartermijn van twee weken zit er al op. Ze worden niet gemist blijkbaar. Na persoonlijke reservering kunnen de dames veilig naar een nieuwe stek vanaf 19 april. Mits ze niet gejongd hebben natuurlijk.

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).

Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl