Visser exposeert met: ‘De Schoonheid van Verval’

Algemeen
De Schoonheid van verval
De Schoonheid van verval (Foto: Willem Visser)

SCHAGEN - De maanden mei en juni 2021 exposeert Willem Visser weer eens zelf in “De Etalage” Fotografie met als thema “De Schoonheid van Verval”.

Visser (67 jaar), geboren en getogen in Schagen (N-H), is geen onbekende. Al meer dan 40 jaar is fotografie zijn hobby en passie. Hij is de oprichter van Stichting Kunstplein Schagen en organiseerde vele jaren het evenement Kunstplein Schagen. Wegens zijn gezondheid is hij gestopt met het evenement, maar de stichting bestaat nog wel.

Thema expositie “De Schoonheid van Verval”

“Mijn grote liefde gaat uit naar het fotograferen van oude vervallen schuren en onbewoonbare bouwvallige huizen of boerderijen, het mooie daarvan is dat er een hele geschiedenis achter zit, er is in geleefd. Ik maak hoofdzakelijk foto’s van de buitenkant, en met name van details als roestige scharnieren, klinken en afgebladderde verf, muren met groene alg, maar ook oude scheve deuren en oude raampjes vind ik interessant, als het maar oud en roestig en vervallen is.

Het is in deze coronatijd wel mooi, want u kunt coronaproef de expositie bekijken, ook in de avond want dan is “De Etalage” verlicht.

Kijk voor meer informatie op: Fotosingel

Afbeelding
Een oude deurklink is typisch werk van Willem Visser.