75 jaar herdenken en vieren

Algemeen
Lego blijft mooi speelgoed.
Lego blijft mooi speelgoed. ((Foto:4&5mei Comité Schagen ))

SCHAGEN - De winnaars van de vier&vijf mei challenges zijn zaterdagmiddag bekend gemaakt. Burgemeester Marjan van Kampen maakte met theatermaker Sylvia Wardenaar de winnaars bekend in het gemeentehuis van Schagen door middel van een video, die op Youtube is geplaatst.

Het Herdenkingscomité ‘40-’45 Schagen kwam met een alternatief programma met vier challenges en een speurtocht waaraan iedereen kon meedoen. De challenges stonden in het teken van 75 omdat dit vorig jaar niet kon worden gevierd. Dit werd ook duidelijk bij alle inzendingen van alle deelnemers.

Sylvia Wardenaar lichtte in filmpjes toe wat er kon worden gedaan. De resultaten konden per challenge worden ingestuurd. En dat werd veelvuldig gedaan. Voorzitter van vier&5mei comite is tevreden over de alternatieve viering.

De winnaars van de meest creatieve inzendingen waren: Huub Grobben, Ise Vriesman, Jet van den Berg, Leyla en Turan Dutar, Bram Riemers en Fin de Nijs, Dylan Riemers, Pien Vriesman, Evi de Nijs, Jur van den Berg, Myrthe en Sem Borst, Jasper en Evelien Bosman.

De ballon staat centraal
Schelpen en stoepkrijt
kleien kan ook.