Vier Pinksteren met bingo en kermis

Algemeen
Koop ook de Pinkster Kermis vlag.
Koop ook de Pinkster Kermis vlag. (Foto: aangeleverd)

t VELD – Net als vorig jaar worden verschillende evenementen georganiseerd tijdens het Pinksterweekend in ‘t Veld. Geen zwieren en draaien. Tijdens het Pinksterweekend is er van vrijdag tot en met maandag met familie, vriendje of vriendinnetje genoeg te doen.

Zowel vrijdag en maandag (Tweede Pinksterdag) een rondje lopen door het dorp waar rebussen moeten worden opgelost en opdrachten worden uitgevoerd. Hoe meer opdrachten goed, hoe hoger de kans op prijzen. In de week vóór de kermis kan via de website het deelnameformulier worden gedownload.

Eerste Pinksterdag

Een Drive-Through acht-Kamp tussen 11.00 en 16.00 uur. Voor het hele gezin. Met de eigen auto een aantal kermis gerelateerde spellen beoefenen. Vanwege de Corona-regels zit er een maximaal aan het aantal deelnemende auto’s, dus vol = vol. De deelnemers (teams) moeten in en om de auto, op acht verschillende locaties in het dorp, behendigheidsspellen uitoefenen. Welke spellen dit zijn, dat is nog even geheim. Maar het is leuk, uitdagend en geschikt voor alle leeftijden. De teams worden uitgenodigd om te starten op een bepaalde tijd en locatie, zodat de start gespreid en Corona-proof kan plaatsvinden. Elk team krijgt een score kaart mee en hoort na afloop van de uitgevoerde opdracht waar de volgende locatie is. De deelnemers moeten zich vooraf inschrijven via de website. Alvast vragen? Mail dan naar pinksterkermis@gmail.com

Saamhorigheid

De organisatie van de Pinksterfeesten in ‘t Veld komt dit jaar met een eigen ‘Kermisvlag’ ten teken van saamhorigheid. Om verbondenheid te tonen kunnen inwoners van ‘t Veld voor € 10,- een vlag kopen via de website: Pinksterkermis.