Toro grasmaaiers bij J. van der Sluis BV.

Agrarisch
De Toro bladblazer, gras- en kantenmaaier.
De Toro bladblazer, gras- en kantenmaaier. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Voor de particulier, camping, sportvereniging en hovenier heeft Toro een zeer uitgebreide lijn grasmaaiers, van klein naar groot.

Op het gebied van elektrisch gereedschap heeft Toro een lijn 60 Volt machines. Toro stelde een actiepakket samen wat bestaat uit een draadtrimmer een bladblazer en een 55 cm brede gazonmaaier, met mulchset en opvangbak. Dit complete pakket, inclusief 60 Volt 6.0 Ah. accu en acculader, kost nu slechts 1.100 euro, inclusief 21% BTW. Daarnaast heeft Toro ook een 41 cm lange kettingzaag en 61 cm lange heggenschaar die te gebruiken is met dezelfde 60 Volt 6.0 Ah. accu. Alle machines zijn stil, zuinig en veilig in gebruik. Een absolute aanrader. Kom naar één van de vijf locaties of kijk op www.vandersluisbv.nl.

Toro heeft benzine en diesel aangedreven loop- en zitmaaiers. Voor de grotere particuliere en agrarische erven is de Toro MX5075T. Dit is een krachtige 708 cc V-Twinmotor (24,5pk) aangedreven machine voorzien van een 127 cm breed gelast stalen maaidek met drie maaimessen, stickbediening voor het draaien om het middelpunt tussen de achteras (Zero Turn principe), grote banden, veelvoudige hoogte-instelling en een MyRide geveerd bestuurders platform. Een schitterende machine voor slechts 4.899 euro, exclusief 21% BTW. Ook voor campings, sportverenigingen en hoveniers heeft Toro een mooie complete lijn, zowel met benzine- als dieselmotoren

Interesse? Bezoek Van der Sluis BV. of bel naar 0224-551387 en vraag naar Mark Wolters voor een vrijblijvende demonstratie. Meer informatie over Toro: www.jeanheybroek.com.

De Toro Timecutter MX 5075T 2 Medium.