Marcel van Baar wil Oogcafe starten

Algemeen
Marcel van Baar start graag een oog café.
Marcel van Baar start graag een oog café. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Marcel van Baar heeft het initiatief genomen om Namens de Oogvereniging Noord-Holland om een Oogcafé in Schagen te gaan starten. De huiskamer van Buurthuis Loet 10 in Schagen is de perfecte ontmoetingsplek voor een Oogcafé. De inrichting is “vintage” en geeft een gemoedelijke sfeer waar je je direct thuis voelt.

“Kom je uit de Noordkop en lijkt het je wel wat om het café te bezoeken voor een leuk en goed gesprek, informatie te krijgen over wat er speelt en nieuwsgierig bent naar de nieuwste hulpmiddelen, meld je dan aan.

“Ik wil ook graag weten of er mensen zijn die andere mensen uit hun eigen kring met een visuele beperking kennen en willen attenderen op dit Oogcafé in Schagen,” vertelt Marcel. De opzet is om elke eerste dinsdagmiddag van de maand een Oogcafé te houden. Er kan een thema aan worden gekoppeld. Marcel van Baar is ook de voorzitter van het GPS (gehandicapten platform Schagen) en aanspreekpunt voor vragen en of melden van knelpunten in de fysieke en digitale toegankelijkheid in de gemeente Schagen.

Voor meer informatie, neem contact op met Marcel van Baar. Tel: 06-53364218 of mail naar: marcelvanbaar@quicknet.nl.