Monkey Town – STARJUMP

Partnerbijdrage
Kom lekker spelen bij Monkey Town.
Kom lekker spelen bij Monkey Town. (Foto: pr )

SCHAGEN - Het leukste speelparadijs en het coolste trampolinepark onder één dak!

Bij STARJUMP is genoeg te beleven. Er zijn heel veel trampolines, Interactief dodgeball, een megagrote airbag waar je op verschillende manieren in kunt springen, en een foampit om je flips te oefenen. Op onze Valo Jump waan je je zelfs in een computergame. 

Tijdens de vakanties organiseert STARJUMP diverse kampen. Onder begeleiding van professionele instructeurs leren kinderen van 7 tot 16 jaar de fijne kneepjes van het trampolinespringen. Naast héél veel jumpen zijn er ook veel andere leuke binnen- en buitenactiviteiten. De jumpkampen zijn lekker actief, sportief en supergezellig! Hier worden vrienden gemaakt.

In Monkey Town kunnen kinderen naar hartenlust ravotten. Voor de peuters en kruipers is er een apart gedeelte met legoblokken, een trampoline, glijbaan en de bekende ballenbak. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen. Voor de wat oudere kinderen hebben wij een grote speelkooi met allerlei hindernissen en stoere glijbanen. Ook hier veel megagrote trampolines en een zachte blokkenbak.

In de lekkere stoelen kunnen de ouders en begeleiders onder het genot van een kopje verse bonenkoffie, een heerlijk broodje, salade of een lekkere snack, gebruik maken van de gratis WIFI.

STARJUMP Schagen is uitstekend en voordelig te combineren met een dagje Monkey Town.

Monkeytown en Starjump: omdat bewegen superleuk is!

Groeneweg 1 | 1741 TZ Schagen | www.starjump.nl | www.monkeytown.eu/schagen