Open Tennistoernooi Oldee

Algemeen
De tennisbanen van de tennisvereniging Warmenhuizen zijn er helemaal klaar voor.
De tennisbanen van de tennisvereniging Warmenhuizen zijn er helemaal klaar voor. (Foto: aangeleverd)

 WARMENHUIZEN - De organisatie van het OLDEES toernooi in Warmenhuizen is blij dat dit toernooi dit jaar weer georganiseerd kan worden nadat het vorig jaar door Corona niet doorging. Het toernooi start op zondag 8 augustus en duurt tot en met zondag 15 augustus.

Het toernooi vindt plaats met in acht neming van de dan geldende coronamaatregelen. Indien het niet mogelijk is het toernooi te organiseren wordt iedereen bijtijds geïnformeerd met terugbetaling van het inschrijfgeld.

Tennisliefhebbers vanaf 40 jaar kunnen zich inschrijven op www.toernooi.nl .
Het inschrijfgeld voor het OLDEE toernooi (€ 10,- per onderdeel) moet bij inschrijving via IDEAL worden betaald. De inschrijving sluit op 27 juli. Consumpties, gekocht in de kantine, kunnen alleen met de pinpas worden afgerekend.

In dit dubbeltoernooi wordt de strijd aangegaan met leeftijdgenoten in de volgende categorieën:
- dames, heren en gemengd 40+ cat. 5, 6, 7 en 8
- dames, heren en gemengd 55+ cat. 5, 6, 7 en 8
Er wordt in poules gespeeld.

Bij voldoende vraag zal Max tijdens het OLDEE toernooi dinsdag, woensdag en vrijdag zorgen voor een warme maaltijd. Het eerste weekend zijn er broodjes beenham op het terras te verkrijgen.

Ook dit jaar is er voor de tennissers vanaf 50 jaar weer het eendaagse Senior Plus Toernooi op donderdag 12 augustus. Uiteraard kunnen ook de OLDEE-deelnemers hiervoor inschrijven. Kosten inclusief koffie/thee en de lunch € 12,50 contant bij aanvang.

Voor het Senior Plus Toernooi kunnen liefhebbers zich aan melden door te mailen naar eendagstoernooi@gmail.com tot en met zondag 1 augustus. Vermeld uw naam, geboortedatum, speelsterkte, emailadres, mobiele telefoonnummer en (eventueel) dieet voorschrift.