Kinderboekenweek bij Plukker

Algemeen
Kom je ook langs?
Kom je ook langs? (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De Kinderboekenweek -van woensdag 6 t/m zaterdag 17 oktober- heeft als thema “Worden wat je wil!”. Boekhandel Plukker en Pagina Plukker in het Makadocentrum Schagen maken er een feestweek voor kinderen van. Met elke woensdag en zaterdag activiteiten voor de kinderen, en een prijsvraag waarmee een mooi boek te winnen is in verschillende leeftijdscategorieën.

Met workshop verhalen schrijven Tijs van Marle

Op woensdag 6 oktober om 15.00 uur organiseert boekhandel Plukker een knutselmiddag. Knutsel wie je worden wilt. Er zijn leuke prijzen te winnen. Zaterdag 9 oktober 11.00 uur: Workshop knotsgekke verhalen schrijven met Tijs van Marle uit Schagen (schrijver Mees Kees scenario’s en schrijver van “Knots”)

Knots is een oergrappig boek over een jongetje uit de oertijd. Tijs komt voorlezen uit Knots en vertellen hoe hij verhalen bedenkt voor boeken, films en televisie. Samen gaan ze met kinderen ook echt verhalen maken. De leukste verhalen van de kinderen worden gepubliceerd op Flessenpost. Kaartjes 3,50 incl drankje, iets lekkers en pen en papier

Woensdag 13 oktober vanaf 15.00 uur Kinderknutselmiddag en voorlezen. Zaterdag 17 oktober vanaf 15.00 uur, Zoldertheater met de voorstelling “Worden wat je wil!” Kaartjes 2,50 incl. consumptie. Geschikte leeftijd: 4 tot 8 jaar.

De schrijver van het kinderboekenweekgeschenk is Bette Westra en het prentenboek is gemaakt door Mark Janssen. Veel aandacht voor de mooiste kinderboeken bij Plukker deze week en bij aankoop van 12,50 euro aan boeken krijg je het Kinderboekenweekgeschenk gratis. 

Opgeven voor de activiteiten kan via info@boekhandelplukker.nl of in de boekhandel.