Persoonlijke aandacht bij Spa & Co

Partnerbijdrage
Eigenaren van Spa & Co: Carmen Thielsch - Jong en Alexander Jong
Eigenaren van Spa & Co: Carmen Thielsch - Jong en Alexander Jong (Foto: © Karin Kramer)

ALKMAAR – Net buiten Alkmaar, langs het Noord Hollands kanaal vind je Sluistuinen. Een prachtige locatie waar een netwerk van bedrijven is gevestigd. Zo ook Spa & Co: dé specialist op het gebied van spa’s, spa-service en -reparatie. Daarnaast staat persoonlijk contact met de klant voorop. Eigenares Carmen Thielsch – Jong: ‘’Wij gaan echt voor persoonlijke aandacht van onze klanten. Die moeten zich, meteen bij binnenkomst, vertrouwd en fijn voelen.’’

Spa & Co is een klein, hecht bedrijf van de eigenaren Alexander Jong en Carmen Thielsch – Jong. Alexander heeft jarenlange ervaring met spa’s en zit ruim twintig jaar in het vak. In 2015 hebben zij Spa & Co samen opgericht.

Wat zijn de specialiteiten van Spa & Co? ‘’Wij hebben een uitgebreid assortiment. Van spa’s en hottubs tot infraroodsauna’s. Maar ook barrelsauna’s, die geschikt zijn voor buiten en hottubs die elektrisch verwarmd kunnen worden. Kortom, we zijn van alle markten thuis!’’, lacht Carmen. 

‘Direct uit voorraad leverbaar’

Spa & Co is de officiële Sunspa dealer voor Noord-Holland en omstreken. ‘’Het aanbod is onder andere te bekijken in onze showroom. De showroom heeft een moderne, frisse maar vooral sfeervolle uitstraling. Diverse hottubs en spa’s zijn direct uit voorraad leverbaar. Hoe fijn is dat? Ook voor onderhoud en reparatie kun je bij ons terecht.’’

Spa & Co is aanstaande zondag te zien in SBS6 Woontrends. Spa & Co is woensdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 17.00 uur en zondag op afspraak. Spa & Co, Oude Helderseweg 85 B in Alkmaar. Meer informatie via 0226 – 421924 of www.spaenco.nl.

Alexander Jong tijdens de opnames van SBS6 Woontrends.