FW: Baasje Gezocht

Algemeen
Deze twee gaan alleen samen naar een nieuw baasje.
Deze twee gaan alleen samen naar een nieuw baasje. ((Foto: Dierenasiel Schagen ))

Deze week in Baasje Gezocht weer aandacht voor te herplaatsen kittens. Het gaat hier om twee nog jonge kittens, beide poesjes en beide zonder moeder of nestgenootjes gevonden. 

Een heel mooi maar ex-schuw cypers wit poesje ‘Jony’ van nu tien weken jong. Ze kwam spugend en heel fel binnen, maar is ondertussen aardig gewend aan mensen. Ze komt nog niet meteen uit zichzelf op schoot, maar er is al heel veel vooruitgang geboekt. En het andere mooie meisje is een blauwgrijs met wit poesje ‘Sumi’ van nu ongeveer acht weken oud. Ze was nog heel klein bij binnenkomst en had echt even tijd nodig om aan te sterken. Hoe meer ze aansterkte, hoe meer bleek dat ze eigenlijk ook wel wat moest wennen aan mensen. Beide jongedames hebben ondertussen hun vaccinatie, chip en parasietenbehandelingen gehad en zijn goedgekeurd door de dierenarts, om weer naar een nieuw thuis te gaan. Omdat ze al zo aan elkaar gehecht zijn geraakt in de opvang, worden ze alleen maar samen herplaatst. 

Heb je belangstelling voor een asieldier, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).
www.dierenasiel-schagen.nl.

Baasje Gezocht voor twee kittens