Baasje Gezocht; “Hoe gaat het met”

Algemeen
Jenny heeft haar draai gevonden in haar nieuwe gezin.
Jenny heeft haar draai gevonden in haar nieuwe gezin. (Foto: Dierenasiel Schagen)

De leuke kittens van vorige editie ‘Baasje Gezocht’ zijn al snel samen herplaatst. Deze week weer eens aandacht voor een al herplaatst dier dat in deze rubriek heeft gestaan.

Het gaat hier om kat Jenny, zij was gevonden in Schagen, op een dak, vlak voor de sneeuwbuien afgelopen winter. Zij is een oudere poes en bleek aanhankelijk naar de hond van de vinder. Wel had ze last van vlooienallergie, waardoor haar vacht er in het begin wat minder goed uitzag. Dit is het verhaal van haar nieuwe baasje:

“Het gaat nog steeds erg goed met Jenny. Met de honden samen gaat het ook super. Ze geeft de honden vaak kopjes als ze ook de tuin in komen. Soms klimt ze de boom in en gaat dan op een muur zitten met uitzicht op de steeg. Als ze zin heeft gaat ze bij de achter buurman in de tuin liggen. Ze komt altijd weer op tijd terug. Als ze naar binnen wil dan gaat ze met haar pootjes aan het raam of de deur krabbelen. Communiceert vaak met miauwtjes. Houdt ook van aandacht en geaaid worden. Krabt nog weleens aan zichzelf. Ik had eerst een vlooienband, maar ben nu toch overgestapt op pipetten. En let er verder goed op. Als we naar de camping gaan dan gaat ze ook altijd mee. Dat vindt ze erg leuk. Wij hebben een stacaravan met een afgebakende tuin. Ze zou weg kunnen lopen, maar dat doet ze niet. Ze blijft altijd gezellig in de buurt. Ze vindt het leuk om over dag buiten te zijn, zeker met mooi weer. Maar is ook graag binnen in haar eigen mandje. “

Ontzettend fijn dat Jenny haar match gevonden heeft in dit warme gezin!

Heb je belangstelling voor een asieldier van de website, neem dan telefonisch contact op met de DierenOpvang in Tuitjenhorn via 0224-551818 (optie 1).
Kijk voor meer informatie op: www.dierenasiel-schagen.nl