Merieke Bredewold gekozen tot lijsttrekker Wens4U

Algemeen
Merieke Bredewold is gekozen tot lijsttrekker van Wens4U.
Merieke Bredewold is gekozen tot lijsttrekker van Wens4U. (Foto: Wens4U)

SCHAGEN - Bredewold wordt op de kandidatenlijst gevolgd door John ten Wolde, de hoogste nieuwkomer op de lijst met ruime ervaring in de Schager politiek. Steunfractielid Jacqueline Freijsen staat op drie. Margreet Verloop lid van de auditcommissie staat op plek vier en op de vijfde plek staat Linda Steijger.

Het partijbestuur heeft de kandidatenlijst bij de digitale Algemene Leden Vergadering (ALV) van Wens4U gepresenteerd en ter goedkeuring voorgelegd.

Merieke Bredewold kijkt tevreden terug op de voorgaande periode in de gemeenteraad. “We hebben ons succesvol ingezet voor het geluk van de inwoners, o.a op het gebied van wonen, welzijn, natuur en duurzaamheid.

De gemeente werkt dankzij Wens4u sinds 2015 met geluksindicatoren in de begroting waardoor er wordt gestuurd op het geluk van de inwoners.

Dankzij onze inzet wordt er gekeken naar alternatieve woonvormen is er uitvoerig gesproken over het plan van Wens4u om te komen tot een SportCampus in Muggenburg-Zuid, is er een regenboogpad, een beweegtuin, watertappunten, een verbod op lachgas en werken wij aan een inclusieve samenleving.

“Ik ben vereerd om deze sterke lijst aan te mogen voeren. Samen strijden we voor meer zetels in de raad. Wens4U is er van overtuigd dat er nog winst te behalen is.” Steeds meer mensen realiseren zich dat investeren in welzijn en geluk een belangrijke opdracht is in deze tijd. Wij merken dat mensen zich aansluiten bij Wens4U.”