Folklore siert op Porschekalender

Algemeen
Sandra van Dijk (voormalig miss) te De Gouwe, krijgt de kalender uitgereikt van Jan Benit (programmaleider en bestuurslid van de Folklore).
Sandra van Dijk (voormalig miss) te De Gouwe, krijgt de kalender uitgereikt van Jan Benit (programmaleider en bestuurslid van de Folklore). (Foto: Folklore)

SCHAGEN - Op donderdag 06 januari is de kalender van de Nederlandse Porsche fanclub uitgebracht. Een van de maanden is gegund aan de Westfriese Folklore Schagen.

De foto is in oktober genomen in de Torenstraat in Schagen. Naast een Porsche 911 Carrera uit 1988 staat voorzitter Rienk Mud en miss Anouk Ooteman. De vrijwilligers van Folklore staan op de achtergrond. Verder is de slottoren, de kerk op de Markt en Markt 18 te zien.

In de kalender staat de foto bij de maand juni, precies de maand die de voorkeur had van de Folklore.

Promotie Folklore

De Porsche clubleden (500 leden),die in heel Nederland wonen, ontvangen deze maand de kalender. Ook kregen de vrijwilligers van de Folklore een exemplaar. “Voor de Stichting Bevordering Westfriese Folklore Schagen is dot natuurlijk een landelijke promotie,’’ zegt Jan Benit van WF Folklore Schagen.

Rechts onderop de maand juni staat een QR code met informatie waar de locatie is en een korte omschrijving van het evenement.

De kalender werd uitgereikt aan de leden.