Voor de tiende keer ijspret op de Markt

Nieuws

SCHAGEN - Schagen on Ice werd afgelopen donderdag 6 december geopend om tot en met 7 januari wederom te zorgen voor de nodige ijspret. Voor iedereen is er vijf weken lang volop ruimte voor schaatsplezier in een gezellige winterse setting. En dat al voor de tiende keer!
Vrij schaatsen, schoolschaatsen, curling, maatjesschaatsen en discoschaatsen: een greep uit de vele activiteiten die vanaf heden in het centrum van Schagen op de Markt op het programma staan. Met een bezoekersaantal dat tegen de 20.000 loopt, is de ijsbaan in het winterseizoen niet meer weg te denken uit het centrum van Schagen. Tot en met zondag 6 januari is de ijsbaan dé plek om te schaatsen. Het is met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers voor de achtste keer op rij gelukt om de tijdelijke ijsbaan neer te zetten waarmee de inwoners van Schagen en omgeving een mooie ijsbeleving en veel schaatsplezier wordt aangeboden.

Openingstijden en prijzen

De ijsbaan is elke dag geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Tijdens de kerstvakantie, bij activiteiten en op feestdagen gelden aangepaste openingstijden. Deze staan vermeld op www.schagenonice.nl. De toegangsprijs bedraagt slechts € 5,- inclusief schaatsen in bruikleen. Vijf weken lang onbeperkt schaatsen op de ijsbaan? Koop dan voor € 50,- een persoonsgebonden passe-partout.
Kijk voor meer informatie en de volledige activiteitenagenda op www.schagenonice.nl.