'Met de deur Open'

Nieuws
René Zomerdijk. (Foto: aangeleverd)
René Zomerdijk. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

SCHAGEN - Waarlander René Zomerdijk is zondag 30 december te gast in het programma 'Met de deur Open' van 10.00 tot 12.00 uur op radiozender Schagen FM.
René heeft samen met René David uit Julianadorp van vrijdag 7 december tot 19 december als Team Boreas in een Volvo XC70 meegedaan aan de Noordkaap Challenge. Dat deden de mannen voor Serious Request en Hulphond Nederland. Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgaanvraag door de inzet van een hulphond. Dit raakt de twee marinemannen omdat er collega's zijn die na een uitzending met een trauma kampen. Een hulphond kan dan helpen.
Presentator Kitty Mertz praat met René Zomerdijk over zijn leven, werk en uiteraard de Noordkaap Challenge. De muziek die tijdens het programma is te horen is zijn keuze en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven. 'Met de deur Open' is te beluisteren op de kabel op 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via kanaal S12, digitaal kanaal 40 en via www.schagenfm.nl onder het knopje 'luister live'.