Start wekelijkse windsurflessen op Amstelmeer

Nieuws

REGIO - Op het Amstelmeer start zaterdag 13 en zondag 14 mei weer een nieuwe reeks lessen van de Windsurfclub. Deze cursus biedt kinderen de mogelijkheid om op een veilige, goedkope en super leuke manier wekelijks windsurfles te krijgen.
Leerwindsurfen.nl heeft al negentien jaar ervaring in het geven van privé- en groepslessen aan mensen van alle leeftijden. Ze beschikt over het beste en nieuwste materiaal voor zowel kinderen als volwassenen en alle instructeurs zijn gediplomeerd. Bij de Windsurfclub leren kinderen in dertien lessen van anderhalf uur zelfstandig windsurfen. Er is aandacht voor theorie, veiligheid, spelletjes, voorrangsregels en natuurlijk heel veel windsurfen. Voor de meer ervaren windsurfers zijn er ook gevorderde groepen. Een deel van de lessen valt vóór de zomervakantie, het tweede deel is na de vakantie. In de zomervakantie is er geen Windsurfclub, maar kan er meegedaan worden aan de Windsurfweken.
De kosten voor een heel seizoen Windsurfclub inclusief gebruik van plank, zeil en pak bedragen € 135,- per persoon, indien inschrijving en betaling voor 1 mei plaatsvindt. Het enige dat meegenomen hoeft te worden, is zwemkleding en een handdoek. Meer info op: www.leerwindsurfen.nl of 06-45552032.