(Foto: aangeleverd)

ROOSSS schoenen en meer

SCHAGEN - Bij ROOSSS schoenen en meer hechten ze veel waarde aan kwaliteit, advies en service. Men kan bij hen terecht voor modieuze schoenen van een uitstekende kwaliteit. De merken zijn Ca'shott, Cruyff, Ilse Jacobsen, Tosca Blu, Melik, Ponche, Rapisardi, Roberto d' Angelo, Via Vai,en PME Legend.

Maar niet alleen voor schoenen gaan klanten naar ROOSSS schoenen en meer. Zij bieden namelijk meer, veel meer. Zo bieden zij de klant een extra beleving met aanverwante artikelen zoals kleding van Zoso, Tramontana en Sandwich. Natuurlijk een ruime collectie accessoires en sieraden van Badass – Braclets, Josh en Melano. Ook hebben ze een mooie collectie van sjaals en tassen in de juiste kleuren. Kortom te veel om op te noemen.

Bij ROOSSS stylen ze de klant met liefde van top tot teen. Hierbij nemen de medewerkers alle tijd om de klant persoonlijk en eerlijk te adviseren.
Wij streven ernaar dat u met een glimlach onze prachtige winkel verlaat. Vergeet niet: je bent immers nooit volledig gekleed zonder een glimlach.

Tot snel in de mooie winkel van ROOSSS schoenen en meer aan Nieuwe Laagzijde 3 in Schagen, tel. 0224-820368.

Meer berichten