De bijzondere auto's trekken elk jaar veel bekijks op de Markt in Schagen.
De bijzondere auto's trekken elk jaar veel bekijks op de Markt in Schagen. ((Foto: aangeleverd))

Glimlach door onvergetelijke Cabriodag

SCHAGEN - De veertiende editie van de Cabriodag gaat zondag 2 juni om 12.30 uur van start vanaf de Markt in Schagen. De Serviceclub 'de Heeren van Scaghen' organiseert in samenwerking met SASV (Stichting Aangepaste Sport en Vrijetijdsbesteding) een unieke dag speciaal voor mensen met een beperking.

De organisatie hoopt op een zonnige dag en voordat de stoet van start gaat genieten de deelnemers van koffie met gebak in de Ridderzaal van Slot Hotel Schagen. Maar liefst 120 deelnemers vertrekken vanaf de Markt van Schagen onder begeleiding van 2Wheels4Wings voor een mooie route door de Kop van Noord-Holland. Hierbij vragen zij om enig begrip voor de mogelijke (kort durende) verkeershinder.

In de loop van de middag biedt McDonald's Schagen een menu aan om vervolgens het prachtige lint aan diverse cabrio's voort te zetten over de landelijke wegen van Noord Holland. Schagen FM doet van deze dag live verslag. Rond 16.30 uur zal de lange stoet van cabrio's de Magnusveste weer binnenrijden waar de dag afgesloten wordt met een drankje en aansluitend een buffet in Alpha op de Loet.

Met de ervaring uit voorgaande jaren, dat deze toer voor de mensen met een beperking, een onvergetelijke dag is, bedankt de organisatie van de Cabriodag de vele mensen die geheel belangeloos hun Cabrio ter beschikking stellen en alle sponsoren die deze unieke dag tot een geslaagd evenement weten te maken.

Chauffeurs met een Cabrio kunnen zich nog inschrijven voor de Cabriodag via www.cabriodag.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over het evenement


Meer berichten