(Foto: Picasa)

Schagen FM: MET DE DEUR OPEN, zondag 23 juni

SCHAGEN - In het programma `Met de deur Open' op Schagen FM zijn zondag 23 juni van 10.00 - 12.00 uur Ans Hollander en Erik Vroege van zorgatelier De Iep uit Sint Maarten te gast.

Ans heeft lang in het onderwijs gewerkt en is van 2011 tot 2014 mantelzorger geweest voor haar zus en regelde een PGB en regelde alle zorg die haar zus nodig had om zelfstandig te kunnen blijven wonen. Door de ziekte van haar zus kwam zij met vele instellingen in aanraking. Erik heeft bijna 30 jaar in de bouwwereld gewerkt bij verschillende architectenbureau's.

In 2015 hebben zij zorgatelier De Iep opgericht omdat zij een fijne dagbestedingsplek wilden bieden, waar mensen op een ontspannen manier creatief bezig kunnen zijn. Presentator Kitty Mertz praat met Ans en Erik over hun leven en werk. De muziek die tijdens het programma is te horen is de keuze van van Ans Hollander en Erik Vroege en de techniek is in handen van Peter Pronk.

'Met de deur open' is te beluisteren op de kabel via 96.5, in de ether via 107.7, achter de beeldkrant via S12+, digitaal via kanaal 40 en op www.noordkopcentraal.nl onder het knopje 'luister live'.

Meer berichten